ProBambun alushousut 15 € alennuksella

– tilaa 2 kpl bambualushousuja hintaan 34,90 €

Pehmeät, joustavat ja perhanan mukavat! Bambuviskoosia 95 %

Mahtavaa, että kiinnostuit ProBambusta! Olemme suomalainen yritys, joka keskittyy ekologisiin bambutekstiileihin. Meillä on jo yli 50 000 asiakasta, joista 97 % tunnustaa olevansa pahuksen tyytyväisiä. Jos haluat lukea lisää toiminnastamme, katso www.probambu.fi. Tämä alennus ei kuitenkaan löydy kotisivuilta, joten älä kadota tätä sivua!

Anna takapuolellesi parasta

Maailmalla valmistetaan tukalia, vatsaa pullottavia, hankaavia ja pyllyn neljään osaan halkovia alushousuja.

Mukavat, kehoa imartelevat ja hengittävät alushousut kuulostaa lähes mahdottomalta yhdistelmältä.
Otimme haasteen vastaan – katso vaikka itse ja selaile kuvat ylempää.

4 syytä ostaa ProBambun alushousut:

Mukavuus

Pehmeät kuin pandan vatsa ja istuu erinomaisesti – Bambu-alushousut eivät muotoile sinua, ne muovautuvat SINULLE.💃
Katso tästä tuotevideo.

Ekologisuus

Bambu ei vaadi vettä kasvaakseen, se tuottaa paljon happea ja kasvaa nopiaan (lue lisää alempaa) 

Hygieenisyys

Bambu on materiaalina luonnostaan mikrobeille epäsuotuisa ympäristö – ei kerää hajuja ja pysyy raikkaana.

Ilmainen kotiinkuljetus

Ei hätää, emme yllätä sinua lopussa kallilla postikuluilla vaan lähetämme tuotteen ilmaiseksi.

P.S. ProBambu tekee myös hyvää! Olemme lahjoittaneet 200 000 paria sukkia vähävaraisille 💝

Nykyään suoja pysyy

Kiitos asiakkaillemme!

Meillä on maailman parhaat alushousut, koska meillä on maailman parhaat asiakkaat!

Ensimmäisissä alushousuissamme pikkuhousunsuojat eivät pysyneet. Pyysimme asiakkailta palautetta, ja saimme sitä. Nykyään suoja pysyy. Samoin on pysynyt bambun ihana pehmeys ja raikkaus!

  • Saat 2 kpl alushousuja hintaan 34,90 € (normaalisti 49,90 €).
  • Jos tykkäät, saat 3 kk välein uudet alushousut samaan alennettuun hintaan 34,90 €
  • Ei jatkopakkoa! Sinulla on 3 kk aikaa rauhassa päättää, haluatko lisää vai et.
  • Ai niin, ja kotiinkuljetus on ilmainen!

ProBambun vetäjä vastaa – usein kysytyt kysymykset:

Kyllä ja ei. Jokaisen vaatteen valmistaminen on epäekologista, mutta valitsimme yhden parhaimmista raaka-aineista. Siis, askel oikeaan suuntaan! Lue lisää kotisivuiltamme.

Jos teet tilauksen, et voi enää ikinä katkaista sitä vaan koko omaisuutesi siirtyy meille! No ei vaan, vähän halpaa huumoria. Todellisuudessa moni asiakas huomasi, että kotoa löytyy yhdet hyvät ja 10 kulahtaneet/ epä-istuvat alushousut. He halusivat lisää ProBambun alushousuja, joten loimme kestotilausmallin, jonka voit katkaista milloin tahansa (ei ostopakkoa). Ja toki lähetyksen voi palauttaa mikäli päätös kaduttaa (kuluttajansuojalaki). Testaa alushousuja rauhassa ja tee päätös! Kestotilausmalli myös minimoi meidän myyntikustannukset, jolloin voimme tarjota paremmat hinnat – molemmat voittavat!

ProBambun vetäjä vastaa: Hyvä kysymys! Olen asunut lapsena ulkomailla, sillä vanhempani olivat vapaaehtoistyössä köyhien parissa. Olen viettänyt aikaa orpojen ja kodittomien kanssa ja on upeaa päästä nyt auttamaan niitä, joilla ei mene taloudellisesti yhtä hyvin. Lue lisää kotisivuiltamme.

95% Bambuviskoosi
5% Elastaani

Ps. Alushousujen materiaali on hengittävä ja kosteutta siirtävä, eikä kosteus jää muhimaan kuten puuvillassa. Bambuviskoosi viilentää kuumalla ja lämmittää kylmällä.


Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 2 kpl alushousuja. Jatkossa saat 2 kpl alushousuja 3 kuukauden välein.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta on 34,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 34,90 €/lähetys (3 kuukauden välein). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 3 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 3 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09-4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe klo 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@probambu.fi. Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.

Käyttämättömät alushousut ovat palautuskelpoisia, mikäli alushousujen kiinnikettä ei ole poistettu. Palautuksen tulee sisältää kahdet alushousut ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Hyödynnä 15 € alennus – tilaa 2 kpl bambualushousuja hintaan 34,90 €

(30 pv alhaisin hinta: 34,90 € 1. lähetys, 34,90 € jatkolähetykset)

Tahdomme varmistaa, että asioidessasi kanssamme voit nauttia täysin huolettomasta ja turvallisesta kokemuksesta. Siksi haluamme kertoa sinulle, että meillä on käytössä vahva tunnistautuminen, joka suojaa henkilötietojasi ja maksutapahtumiasi. Maksat kuitenkin vasta tuotteet saatuasi.

Ostosten tekeminen on kuluttajalle entistäkin turvallisempaa: Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla.

Miksi vahva tunnistautuminen on tärkeää?
Henkilöllisyyden todentaminen on yksi parhaista keinoista torjua petoksia ja identiteettivarkauksia. Ajattele sitä tapana varmistaa, että vain sinä teet päätöksiä sinulle saapuvista tilauksista.

Luotettava yhteistyökumppani: Teemme yhteistyötä luotettavan kumppanimme Nordean kanssa. Vahva kumppanimme takaa turvan sinulle asioidessasi kanssamme.

Luottamus koko asiointiprosessiin: Vahva tunnistautuminen on sitoutumisemme turvallisuuteesi ja halumme taata sinulle mahdollisimman turvallisen ympäristö asioida kanssamme.

Maksat vasta tuotteet saatuasi: Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Mietitkö kahden koon välillä? Valitse suurempi koko meidän alushousuissa. Mikäli koko mietityttää, katso kokotaulukko tästä.

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

09-4270 4433
(pvm/mpm) ma-pe klo 9-15
asiakaspalvelu@probambu.fi

Toimitusehdot
Tietosuojaseloste

Sarkiantie 409, 38200 Sastamala
Y-tunnus: 2342164-1